Bokningsvillkor dagstur

Bokningsvillkor dagsturer

Nedan villkor gäller bokningar som görs direkt till företaget Fjällen kallar. Alla arrangemang som äger rum under en dag kommer hädanefter att refereras till som aktiviteter. 

Bokning och betalning

Vid bokning betalas 100% av beloppet för aktiviteten. All betalning sker via banköverföring. När vi har mottagit din betalning skickar vi en bekräftelse så snart som möjligt.

Avbokningar

Avbokning av aktiviteten debiteras enligt följande

Bokningsdatum – 8 dagar före aktivitetens start,  20% av totalbelopp
7 – 0 dagar före aktivitetens start, 100% av totalbelopp.

Om jag på Fjällen kallar måste avboka aktiviteten av någon anledning återbetalas hela summan.

Du ansvarar själv för att se till att du har en rese-, sjuk- och avbokningsförsäkring. Kontrollera detta med ditt försäkringsbolag.

Alla avbokningar ska göras via e-post.

Övrig information

Då aktiviteter ute till fjälls är beroende av väderförhållanden kan den planerade rutten komma att ändras. Var beredd på att programmet kan justeras därefter. 

Om aktiviteten inte skulle kunna genomföras på grund av oförutsedda förutsättningar kommer du att få tillbaka summan du betalat Fjällen Kallar för aktiviteten, men har inte rätt till någon annan ersättning i övrigt för att aktiviteten ställts in. 

Dina skyldigheter som gäst/besökare

  • Att du noggrant kontrollerar din bokningsbekräftelse för att säkerställa att alla datum och produkter bokats enligt dina önskemål. Om inte, kontakta oss så snart som möjligt för att korrigera eventuella missförstånd.
  • Att du förser oss med rätt kontaktuppgifter när du bokar.
  • Att du förser oss med korrekt information angående ålder, nationalitet, kontaktperson vid olycka, hälsotillstånd och allergier för alla deltagare vid bokningen.
  • Att du följ regler och instruktioner som gäller för användning av boende, transporter, aktiviteter etc. Du ansvarar för eventuella skador som ditt beteende orsakar.
Vi hörs på
info@fjallenkallar.se
Instagram @fjallenkallar
och så ses vi på fjället!
Fjällen kallar är medlem i Visita vilket innebär att paketresorna innefattas av Kammarkollegiets resegaranti.

© Fjällen kallar